Verbouw uw woning met de specialisten uit Bedum

Contact

Verbouw uw woning met de specialisten uit Bedum

Contact

Verbouw uw woning met de specialisten uit Bedum

Contact

Bent u niet meer tevreden over uw woning? Timmerbedrijf H. Vos helpt u graag bij de verbouwing van uw pand. We nemen de volledige verbouwing voor onze rekening. We leggen de nadruk op solide en betaalbaar verbouwen. Zo weet u zeker dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Verbouw

Heeft u een nieuwe keuken nodig in uw woning? Of heeft u juist een hele nieuwe inrichting nodig voor uw bedrijfspand? Wat uw wensen ook zijn, op Timmerbedrijf H. Vos kunt u bouwen. We denken graag met u mee over het ontwerp van uw verbouwingen. Daarnaast zorgen we altijd voor een goede planning en de juiste voorbereidingen. Door onze ervaring en vakkundige werkwijze wordt elke verbouwing goed afgerond.

Op basis van het definitieve ontwerp maken we een heldere offerte voor de verbouwing. Samen bespreken we deze offerte door, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Duidelijke afspraken zorgen voor een succesvolle samenwerking. Zo kunt u zorgeloos uw verbouwing uit handen geven.

Aanbouw

Net iets meer ruimte nodig voor uw woning? Dan is het tijd om een aanbouw te nemen. Bij een aanbouw wordt een nieuw gedeelte aan een bestaand pand of woning toegevoegd. Een aanbouw is een nieuwe constructie met een deur waardoor u eenvoudig de nieuwe ruimte kun betreden. U bepaalt zelf de functie van de nieuwe ruimte.

Uitbouw

Een uitbouw draait juist om het vergroten van een al bestaande ruimte. Zo kunt u denken aan een grotere keuken of woonkamer. Daarnaast kan een uitbouw ook gebruikt worden om een grotere ruimte te onderbreken en deze te voorzien van een nieuwe doorgang. Een uitbouw is over het algemeen goedkoper dan een aanbouw. Het is een veilige, comfortabele manier om uw woning net iets ruimtelijker te maken.