Allround timmerbedrijf uit Bedum

Contact

Bij Timmerbedrijf H. Vos bent u al meer dan 10 jaar welkom voor ambachtelijk timmerwerk. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor renovaties, onderhoud en verschillende verbouwingen. We leveren altijd maatwerk tegen een betaalbare prijs. Maak kennis met de eigenaar van Timmerbedrijf H. Vos.

Over ons

Timmerbedrijf H. Vos is in 2008 opgericht door Harm Vos. Als allround timmerbedrijf staan we klaar voor iedereen. Harm is van jongs af aan werkzaam in de bouwsector. Zijn carrière begon als timmerman bij grote en kleine projecten in de regio Groningen. Vervolgens ging Harm aan de slag in de betonrenovatie voor grote en kleine bouwbedrijven. Als vakman is het belangrijk om altijd je kennis te vergroten en je skills te verbeteren. Dit heeft ervoor gezorgd dat Harm al snel aan de slag ging als werkvoorbereider en calculator.

Tijdens zijn werkzaamheden bleef Harm zijn kennis vergroten en heeft hij de nodige certificaten en diploma’s gehaald voor bouwkundig onderhoud, nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Na kort als projectleider gewerkt te hebben in de kleinschalige bouw, was het tijd om in 2008 aan de slag te gaan als zelfstandig ondernemer.

Bekijk onze bouwdiensten

Persoonlijk en betrouwbaar

Timmerbedrijf H. Vos levert altijd persoonlijke service tegenover zijn klanten. Het is belangrijk dat onze klanten het bedrijf vertrouwen en dat we goed luisteren naar hun wensen. Dit is de reden dat Timmerbedrijf H. Vos ook adviseert over bouwkundige werkzaamheden. Door jarenlange ervaring in de bouw bent u bij Harm Vos verzekerd van kwaliteit op het gebied van de uitvoering en organisatie. Niet alleen voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspanden.